Imprimare Email

Pieţe de desfacere. Cui ne adresăm?

  • Gama variată a sistemelor de fixare Lindapter este dată de diversitatea pieţelor pe care compania este prezentă.
Piete desfacere

Structuri metalice

    Sistemele de fixare pentru structuri metalice sunt utilizate în proiectele pentru construcţii industriale şi renovări asigurând fixarea permanentă sau temporară fără riscul cedării îmbinărilor. Aceste produse de înaltă calitate oferă o alternativă inovativă, mai economică, la metodele de fixare tradiţionale oferind capacităţi de încărcare garantate. Aplicaţiile includ fixarea elementelor de faţade, podele metalice, căi de acces temporare şi structuri metalice.

Piete desfacere

Construcţii civile

    Aplicaţiile pentru sistemele de fixare Lindapter includ construcţiile civile şi repararea podurilor pentru autovehicule sau căi ferate. De asemenea au multiple utilizări pentru centrale electrice – hidro, termo şi eoliene, staţii de tratare şi/sau epurare a apei, construcţia şi consolidarea de tuneluri.

Piete desfacere

Construcţii-montaj

    Indiferent dacă este necesară fixarea profilelor metalice "I" cu tălpi paralele sau înclinate, a profilelor din tablă cutată, profilelor metalice tubulare, cupolelor din oţel, prefabricatelor celulare din beton, Lindapter prin sistemele sale de fixare profesionale şi inovative are această soluţie. Aplicaţiile includ fixarea suporţilor pentru traseele de ţevi, cabluri şi echipamente electrice, tubulatura de aer condiţionat şi ventilaţie, scări şi plafoane suspendate.

Piete desfacere

Combinate de prelucrare/procesare

    Sistemele de fixare Lindapter au o vastă utilizare în industria de procesare şi anume: combinatele chimice, petrochimice, de îngrăşăminte chimice, rafinării şi platforme marine de prospecţiune, foraj şi exploatare a zăcămintelor de petrol şi gaze. Ele permit ca fixările în astfel de cazuri să se realizeze fără folosirea temperaturilor înalte – sudură şi fără avarierea straturilor de protecţie a materialelor. Aplicaţiile includ fixarea suporţilor pentru traseele de ţevi şi cabluri electrice, pasarele, instalaţii antiincendiu şi confecţii metalice.

Piete desfacere

Instalaţii de ridicat şi manipulat

    Sistemele de fixare Lindapter au aplicaţii multiple şi pentru instalaţiile de manipulat, care includ fixarea suporţilor pentru benzile transportoare, a suporţilor pentru instalaţii de ridicat, etc. Deoarece nu necesită sudură şi/sau găurire fixările temporare şi/sau permanente se pot realiza simplu şi permit modificarea şi/sau demontarea îmbinărilor fără dificultate.

Piete desfacere

Transporturi

    Gama variată a sistemele de fixare Lindapter are numeroase aplicaţii în industria transporturilor. Îmbinări simple şi rapide destinate traversărilor de cabluri electrice, fixării liniilor electrice, sistemelor de monitorizare şi a parapeţilor de protecţie. Aplicaţiile includ fixarea şinelor de cale ferată acolo unde viteza de rulare este redusă, şi anume triaje, depouri, etc.

 
Piete de desfacere

Aplicaţii Lindapter


Tower Bridge, Londra


Stadionul Wembley, Londra


Platformă marină, Marea Nordului


BMW World, München


Teatrul Naţional, Beijing

Mai multe aplicaţii