Imprimare Email

Calitate şi certificări

Calitatecertificari1

    Calitatea produselor reprezintă una dintre sarcinile de bază ale filosofiei Lindapter, întreaga companie fiind dedicată în mod special acestui aspect. Lindapter a fost acreditată BS EN ISO 9001 din anul 1986.

Certificări

    Lindapter are o activitate comercială de mulţi ani pe piaţa internaţională respectând cerinţele diferitelor pieţe de profil de pe glob. Cele mai importante autorităţi internaţionale de certificare au acordat de-a lungul timpului agremente și certificări sistemelor de fixare Lindapter.certificari3

Certificări pentru construcţii

    Deutsches Institut für Bautechnik din Berlin aprobă utilizarea de produse şi materiale pentru aplicaţii în construcţii civile şi structuri metalice în Germania.

    Sistemele de fixare aprobate de Lloyds Register au fost testate la rezistenţă, frecare, forfecare, vibraţii şi şocuri, cu participarea reprezentanţilor Lloyds Register.


    TÜV este autoritatea de certificare pentru protecţia muncii, calitate şi protecţia mediului în Germania.


    Det Norske Veritas a aprobat utilizarea sistemelor de fixare Lindapter pentru instalaţiile de ridicat şi manipulat. Certificarea include şi utlizarea pe platforme mobile şi platforme marine.

Aprobări pentru sisteme de protecţie antiincendiu

Certificari    American Insurance Association a oferit aprobări care sunt recunoscute pentru sistemele de protecţie antiincendiu în întreaga lume.

    Verband der Schadenversicherer este un institut german care oferă o aprobare riguroasă pentru sistemele de fixare folosite la protecţia antiincendiu.

    Aceste aprobări au servit la consolidarea procedeelor de testare pentru compania Lindapter. Toate sistemele de fixare Lindapter sunt testate complet pentru aplicaţii relevante, astfel încât utizatorul să fie convins că produsele Lindapter sunt conform caracteristicilor tehnice. Încărcările publicate sunt încărcările admise pentru fiecare produs, luând în considerare un factor de siguranţă.

Protecţia anticorozivă

    Sistemele de fixare Lindapter sunt disponibile în variantă zincată alb sau galvanizată. Alte protecţii şi materiale alternative sunt disponibile la cerere pentru marea majoritate a sistemelor de fixare, incluzând:
  • blank
  • galvanizare mecanică
  • acoperire cu materiale plastice
  • acoperiri cu vopsele speciale
  • Delta seal
  • Delta tone
  • Sheraplex
  • oţel inoxidabil
     Compania Lindapter este membră a următoarelor organizaţii:
Certificari
British Constructional Steelwork Association
Certificari

The Steel Construction Institute
Certificari"

The Building Services Research and Information Association