Imprimare Email
Profil
    Societatea comercială ALBEDO-039 S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în Câmpina, judeţul Prahova.
 
    ALBEDO-039 S.R.L. este unul din principalii distribuitori de sisteme de fixare profesionale, care nu necesită sudură şi/sau găurire la realizarea îmbinărilor, pentru construcţii şi structuri metalice. Compania distribuie o gamă completă de sisteme de fixare pentru: 
  • structuri metalice
  • construcţii civile şi industriale
  • combinate petrochimice 
  • platforme marine
  • instalaţii de ridicat şi manipulat
  • transporturi
    Sistemele de fixare comercializate provin de la unicul proiectant şi producător de acest tip de sisteme de fixare, din Europa, şi anume compania Lidget LLP din Bradford, Marea Britanie.
    Prin serviciile de consultanţă şi suportul tehnic pe care le oferim dorim să venim în întâmpinarea cerinţelor şi necesităţilor clienţilor noştri din România, astfel încât să devenim un partener de încredere în colaborările viitoare.
    Punând accent pe calitatea produselor şi soluţiile alternative la metodele tradiţionale de fixare, pe care acestea le oferă, şi nu în ultimul rând pe promptitudinea cu care răspundem solicitărilor dumneavoastră, suntem siguri că veţi fi mulţumiţi de serviciile noastre.
    Vom fi cu siguranţă un sprijin real în creşterea business-ului dumneavoastră.

 

Cu ce vine Lindapter în ajutorul business-ului dvs.?

    Soluţii inovative la tot ceea ce înseamnă aplicaţii de fixări în toate domeniile industriale. Aplicaţiile în care se utilizează sistemele de fixare Lindapter sunt, practic, nelimitate. Simple şi eficiente, economice datorită timpului de instalare redus, manoperă scăzută, nu necesită personal cu calificare superioară şi nici scule de montaj speciale, rezultând beneficii semnificative.
 
    Avantajele faţă de metodele de fixare tradiţionale includ reducerea timpilor de proiectare, costuri de montaj scăzute şi garantarea 100% a utilizării sistemelor de fixare datorită testelor riguroase şi factorilor de siguranţă garantaţi pe care le oferă.

Cum se asigură suportul tehnic pentru clienţi?

    Scopul companiei este să ofere soluţii alternative la metodele tradiţionale de fixare prin folosirea experienţei acumulate, cunoştinţelor tehnice avansate şi a ultimelor metode de proiectare asistată de calculator şi analiză cu element finit. Oferim mai mult decât o simplă prezentare de produse - oferim consultanţă şi suport tehnic. 

Produse noi

    Politica Lindapter este de a lansa constant alternative noi, inovative şi economice la metodele tradiţionale de fixare. De aceea, există întotdeauna idei şi produse noi disponibile din partea companiei. 

Cine este Lindapter?

Compania Lindapter a fost înfiinţată în anul 1934, începându-şi activitatea ca o mică firmă de proiectare şi producţie pentru diverse sistemede fixare (produse similare cu Lindapter Steelwork Fixings tipul A şi tipul B).Continua diversificare de-a lungul anilor a gamei de produse, şi experienţaacumulată, a făcut din Lindapter liderul mondial incontestabil pe piaţa sistemelor de fixare.

Suport tehnic

Compania este capabilă să ofere suport tehnic profesionist pentru toatăgama de sisteme de fixare acordând consultaţii competente – de la aplicaţiiuzuale până la cazuri de aplicaţii particulare, inclusiv proiectarea lor - decare clienţii au nevoie. Ca o completare, inginerii de vânzări regionali saudistribuitorii zonali din teritoriu se pot deplasa la sediul clientului pentrua stabili şi clarifica aspectele şi detaliile aplicaţiei clientului sau pentrua face o prezentare mai detaliată a sistemelor de fixare Lindapter.

Soluţii de fixare personalizate

Lindapter oferă o gamă variată de sisteme de fixare standard pentru aplicaţiidiverse. Datorită naturii complexe a pieţelor în care operează existăsolicitări pentru soluţii personalizate. Echipa de specialişti estedisponibilă, întotdeauna, pentru a examina în detaliu aplicaţia clientului, iarîn cazul în care nu există un produs corespunzător pentru aceasta, atunci va fiinvestigată  posibilitatea proiectării unor sisteme de fixarepersonalizate.

Noutăţi

Lindapter Tip AF - Proiect: Aeroportul Gatwick, Londra
tip_af_gatwick_airport

    Elementele de fixare Lindapter Tip AF au fost utilizate la lucrările de extindere și modernizare a aeroportului Gatwick din Londra, pentru a conecta noua structură metalică de profilele metalice existente, motajul realizându-se rapid fără a necesita găurirea și / sau sudarea profilelor metalice. [Citeşte mai mult]

Lindapter - a 75-a aniversare 
piete-de-desfacere_right

    Anul acesta Lindapter aniversează 75 de ani de pionierat în proiectarea şi producţia de soluţii de fixare; urmând o tradiţie întemeiată de fondatorul Henry Lindsay de a produce numai sisteme de fixare de înaltă calitate. Lindapter dovedeşte că asigură un concept unic şi sigur – sisteme inovative pentru fixări în construcţii metalice care elimină sudura şi/sau găurirea, permiţând realizarea de construcţii rapide şi costuri reduse de manoperă. [Citeşte mai mult]  

Lindapter lansează "gheara"
tip_ls

    Lindapter a anunţat lansarea elementului de fixare reglabil tipul LS, realizat din oţel inoxidabil, destinat utilizării în medii agresive, cum sunt cele de pe platformele marine, sau în condiţii în care se cere o protecţie superioară la acţiunea agenţilor chimici. [Citeşte mai mult]