Imprimare Email

Lindapter Tip AF - Proiect: Aeroportul Gatwick, Londra

tip_af_gatwick_airport

    Elementele de fixare Lindapter Tip AF au fost utilizate la lucrările de extindere și modernizare a aeroportului Gatwick din Londra, pentru a conecta noua structură metalică de profilele metalice existente, motajul realizându-se rapid fără a necesita găurirea și / sau sudarea profilelor metalice.

    Elementele de fixare LINDAPTER Tip AF sunt certificate TÜV Nord - Germania, pentru un sistem de fixare tip Girder Clamp configurat din 4 elemente de fixare LINDAPTER Tip AF plus șuruburile aferente, care să reziste la peste 250KN la încărcare și la peste 70KN la frecare. (Elemente de fixare LINDAPTER Tip AF pentru M24 și șuruburi M24, gr.10.9)

    TÜV este autoritatea de certificare pentru protecţia muncii, calitate şi protecţia mediului în Germania.

Lindapter - a 75-a aniversare

    Anul acesta Lindapter aniversează 75 de ani de pionierat în proiectarea şi producţia de soluţii de fixare; urmând o tradiţie întemeiată de fondatorul Henry Lindsay de a produce numai sisteme de fixare de înaltă calitate. Lindapter dovedeşte că asigură un concept unic şi sigur – sisteme inovative pentru fixări în construcţii metalice care elimină sudura şi/sau găurirea, permiţând realizarea de construcţii rapide şi costuri reduse de manoperă.

    Vasta gamă de produse s-a diversificat faţă de invenţia originală din 1934 – element de fixare din fontă maleabilă sau "Lindsay Adaptor", combinaţia celor două cuvinte explicând formarea unui nou brand devenit faimos. Astăzi gama variată de produse acoperă construcţiile metalice, structurile metalice, combinatele chimice şi petrochimice de prelucrare/procesare, platformele marine, instalaţiile de ridicat şi manipulat, transporturile, plus suport tehnic, proiectarea şi realizarea de produse la cererea clientului.

    "Am produs conform celor mai înalte standarde, de-alungul celor 75 de ani, obţinând o multitudine de aprobări şi certificări şi o reputaţie sinonimă cu siguranţa şi calitatea. Acreditările curente acordate de asociaţii internaţionale includ Lloyds Register, TÜV NORD, Deutches Institut für Bautechnik şi Det Norske Veritas. Lindapter este meţionat în nenumărate proiecte desfăşurate pe întreg mapamondul, din Antarctica în Caraibe şi pentru diverse aplicaţii variind de la London Tower Bridge, Target Field Ballpark, Dubai Shopping Mall, Saudi Kayan Industrial Complex şi Gautrain Rapid Rail Link”.

    Lindapter a lansat un nou ghid de utilizare şi proiectare pentru a marca a 75-a aniversare, o sursă completă de informaţii pentru specificaţii tehnice în sistemele de fixare.

Lindapter lansează "gheara"

Tip LS
    Lindapter a anunţat lansarea elementului de fixare reglabil tipul LS, realizat din oţel inoxidabil, destinat utilizării în medii agresive, cum sunt cele de pe platformele marine, sau în condiţii în care se cere o protecţie superioară la acţiunea agenţilor chimici.
 
    Numită "gheara" de specialiştii Lindapter, din cauza curbelor agresive şi formei de sageată, tipul LS este adecvat pentru fixarea profilelor metalice "I" cu tălpi înclinate-INP până la 10°. Sistemul de fixare tip LS poate fi montat fără avarierea protecţiei anticorozive a structurii metalice. Managerul companiei, Sabine Reimann, a făcut următorul comentariu: "Tipul LS dovedeşte o rezistenţă superioară la coroziune, în acelaşi timp asigurând un montaj rapid şi simplu."
 
    Turnat din oţel inoxidabil AISI 316, acest tip este destinat mediilor corozive industriale. Partea din spate (coada) este realizată cu rizuri speciale pentru a preveni rotirea elementului de fixare în timpul instalării şi acoperă golul format în urma fixării.
 
    Noul tip LS este disponibil ca mărimi de la M10 la M20 şi realizează fixări de profile metalice cu grosimea tălpii cuprinsă între 3 şi 30 mm. M20 rezistă la o forţă de întindere de 18 KN/ şurub de fixare, calculată la un factor de siguranţă de 5:1.
 

Aplicaţii Lindapter


Tower Bridge, Londra


Stadionul Wembley, Londra


Platformă marină, Marea Nordului


BMW World, München


Teatrul Naţional, Beijing

Mai multe aplicaţii